PLS, Remote I/O

Programmerbara logiska styrsystem (PLS). Med Helmholz TB20 distribuerat fältbuss I/O-system erbjuder vi ett mycket brett och väl testat hot-swap-modulsystem.

Nortelco Electronics AS blir Adeptor AB

Vi byter namn den 1 januari 2022, men dina kontaktpersoner förblir desamma!
Ändringen gäller båda Elektronik og Automation, och vi kommer att få ny hemsida under førsta kvartalet 2022 – www.adeptor.se

Helmholz TB20 I/O System

Med TB20 I / O-system kan du utforma beprövade, effektiva och mycket mångsidiga lösningar oavsett fältbuss.

En låsmekanism säkerställer att alla moduler snabbt kan monteras och fixeras på DIN-skenor med en garanterad tillförlitlig elektrisk anslutning. På samma sätt kan alla moduler enkelt och snabbt tas bort för systemunderhåll och / eller tillägg. Moduler levereras som kompletta monterade enheter och kan installeras omedelbart.

Hot-swap gör det möjligt att byta enskilda moduler snabbt medan resten av systemet fortsätter att köras. Modulernas utformning säkerställer att varje kanal kan tydligt märkas och lätt läsas under drift. Att tilldela terminalen till höger LED-display är därför enkelt.

Modulerna har en kompakt och robust fysisk design med elektriska anslutningar som är lämpliga för industriellt bruk (IP20).

Helmholz TB20 Toolbox-programvara gör det enkelt att designa ett metodiskt och bra system. Den här programvaran låter dig också utföra analys i realtid, ladda konfigurationer och söka efter inställningsfel. TB20 Toolbox kan också köra simuleringar även innan maskinerna tas i drift. Det är också från detta program som du gör märkningen och PLS-adresseringen.