procentec_atlas

PROCENTEC Atlas – Diagnostik av Industrial Ethernet

För Industrial Ethernet, PROFINET och Ethernet/IP
Detta kompakta och effektiva verktyg ger dig en överblick över nätverkshälsan.
Produktnummer: Atlas
BESKRIVNING

Atlas är ett diagnostikverktyg för Industrial Ethernet.

Behovet av hög prestanda, integration emellan fabriksinstallationer och IT-system, har lett till en växande acceptans av Industrial Ethernet inom industriell automation. Med detta, fortsätter systemkomplexiteten att öka. Vår Atlas-produkt är en utmärkt lösning för diagnostik i ert nätverk. Det kan förhindra er ifrån oväntade och dyra driftstopp. Atlas är för remote övervakning av er installation. Det är en kompakt enhet i ett robust utformande.

Ett verktyg för att förstå ditt nätverk

Atlas installeras på en DIN-skena. Det ansluts till ditt industriella nätverk för Industrial Ethernet och frågar om relevant info ifrån det. En webbsida hjälper dig att se infon. Inga ytterligare mjukvaruinstallationer krävs.

Översikt över enheterna i ditt nätverk

En av Atlas huvudfunktioner är den dynamiska topologi-vyn. Det är en grafisk översikt och visar alla enheter i nätverket och hur de är anslutna. Detta inkluderar även info om separata enheter. På så sätt får du info om (möjliga) problem i ditt nätverk.

Kvaliteten på ditt nätverk

Atlas kan även ge dig värdefull info om kvaliteten för ert nätverk. Detta kan ses via funktionen Q-faktor (Quality-faktor). Det är en siffra från 0 till 5000 eller 0 till 100%. Det finns även en trafikljusdisplay som ger en enklare översikt över nätverkskvaliteten i tre färger (rött = inte ok, gul = inte så ok, grönt = ok)

För att få en uppfattning om mjukvaran till Atlas se en live installation via https://atlas.procentec.com/#/ethernet (användarnamn och lösenord: engineer)

Dina fördelar

  • Nätverksövervakning
  • Installeras via DIN-skena
  • Ingen programvara krävs utan infon erhålls via en websida
  • Kompakt och robust konstruktion
  • 24/7 tillgänglighet
SPECIFIKATIONER
Mått: 120mm × 65mm × 120mm
Vikt: 680 gram
Material: Metall
Montering: DIN-skena (minst 65 mm bred)
Driftstemperatur: ‐20°C till + 60°C
IP20
USB-ingång
FCC och CE
DOKUMENTATION