procentec_atlas

PROCENTEC Atlas – Diagnostik av Industrial Ethernet

För Industrial Ethernet, PROFINET och Ethernet/IP

Nortelco Electronics har fått ny websida och webshop

Nortelco Electronics AS blev Adeptor AS från 1 januari 2022, men dina kontakter är desamma! Förändringen gäller inom områdena Elektronik och Automation och vi har en ny hemsida.

Detta kompakta och effektiva verktyg ger dig en överblick över nätverkshälsan.
Produktnummer: Atlas
BESKRIVNING

Atlas är ett diagnostikverktyg för Industrial Ethernet.

Behovet av hög prestanda, integration emellan fabriksinstallationer och IT-system, har lett till en växande acceptans av Industrial Ethernet inom industriell automation. Med detta, fortsätter systemkomplexiteten att öka. Vår Atlas-produkt är en utmärkt lösning för diagnostik i ert nätverk. Det kan förhindra er ifrån oväntade och dyra driftstopp. Atlas är för remote övervakning av er installation. Det är en kompakt enhet i ett robust utformande.

Ett verktyg för att förstå ditt nätverk

Atlas installeras på en DIN-skena. Det ansluts till ditt industriella nätverk för Industrial Ethernet och frågar om relevant info ifrån det. En webbsida hjälper dig att se infon. Inga ytterligare mjukvaruinstallationer krävs.

Översikt över enheterna i ditt nätverk

En av Atlas huvudfunktioner är den dynamiska topologi-vyn. Det är en grafisk översikt och visar alla enheter i nätverket och hur de är anslutna. Detta inkluderar även info om separata enheter. På så sätt får du info om (möjliga) problem i ditt nätverk.

Kvaliteten på ditt nätverk

Atlas kan även ge dig värdefull info om kvaliteten för ert nätverk. Detta kan ses via funktionen Q-faktor (Quality-faktor). Det är en siffra från 0 till 5000 eller 0 till 100%. Det finns även en trafikljusdisplay som ger en enklare översikt över nätverkskvaliteten i tre färger (rött = inte ok, gul = inte så ok, grönt = ok)

För att få en uppfattning om mjukvaran till Atlas se en live installation via https://atlas.procentec.com/#/ethernet (användarnamn och lösenord: engineer)

Dina fördelar

  • Nätverksövervakning
  • Installeras via DIN-skena
  • Ingen programvara krävs utan infon erhålls via en websida
  • Kompakt och robust konstruktion
  • 24/7 tillgänglighet
SPECIFIKATIONER
Mått: 120mm × 65mm × 120mm
Vikt: 680 gram
Material: Metall
Montering: DIN-skena (minst 65 mm bred)
Driftstemperatur: ‐20°C till + 60°C
IP20
USB-ingång
FCC och CE
DOKUMENTATION