procentec_profitrace
procentec_profitrace
procentec_profitrace_LiveList
procentec_profitrace_LiveList
procentec_profitrace_MessageVindu
procentec_profitrace_MessageVindu
procentec_profitrace_MessageVindu1
procentec_profitrace_MessageVindu1
procentec_profitrace_Oscilloskop
procentec_profitrace_Oscilloskop
procentec_pa-probe_ultra
procentec_pa-probe_ultra

PROCENTEC PROFIBUS Troubleshooting Toolkit

ProfiTrace felsökningskit i 3 utgåvor – Standard, Plus og Pro

Nortelco Electronics har fått ny websida och webshop

Nortelco Electronics AS blev Adeptor AS från 1 januari 2022, men dina kontakter är desamma! Förändringen gäller inom områdena Elektronik och Automation och vi har en ny hemsida.

ProfiTrace är ett viktigt verktyg för felsökning och underhåll. Det är en av marknadens mest kraftfulla mobila analysator för Profibus-nätverk. Tusentals användare har dagligen nytta av det här verktyget. Standardkitet innehåller en blå bärväska med Proficore-hårdvaran, licens till ProfiTrace-mjukvara, licens till oscilloskop-mjukvara, TAP-connector och användarmanual. Se under fliken SPECIFIKATIONER för en översikt vad som ingår i de olika kiten.
Produktnummer: 37020, 37021, 38022
BESKRIVNING

Teknikern kan med Profitrace samt en dator felsöka Profibus-nätverk. ProfiTrace består av ett mjukvarupaket och en USB-enhet (ProfiCore) som är mindre än de flesta multimetrar. Det är en praktiskt sak att ha i PC-väskan hos alla som gör felsökning och underhåll av Profibus. Förutom traditionell bussanalys har den många utökade funktioner.

1 styck hårdvaruenhet ProfiCore är standard i alla kit och krävs för att använda mjukvaran ProfiTrace och licenserna i det aktuella kitet. Mjukvaran kan installeras på flera datorer då licenserna är kopplade till hårdvaran, ProfiCore. Men en dator i taget kan vara kopplad emot hårdvaran.

ProfiTrace är ett ypperligt verktyg för uppstartskontroll, underhåll och felsökning av Profibus. Det avslöjar klassiska felkällor som buller, reflektioner, felaktig terminering etc.

SPECIFIKATIONER
Ultra Standard 37020
Blue carrying case
ProfiCore Ultra hardware
ProfiTrace 2 software
ScopeWare oscilloscope software
Tap Connector
User manual
Ultra Plus 37021, additions to Ultra Standard
Topology Scan software
Ultra Pro 38022, additions to Ultra Plus
ProfiCaptain software
PA-Probe for PA network measurements
OPC Server (Client)
DOKUMENTATION